FILMARE AERIANĂ CU DRONĂ 4K

Folosim ultima generaţie în domeniu, Dronă DJI Phantom 4 PRO, filmare aeriană 4 k.

Pe parcursul filmărilor vă garantăm că vom surprinde cele mai frumoase cadre care vă vor încânta şi cu siguranţă veţi rămâne plăcut surprinşi!

Putem filma 1 oră cu drona, deoarece deţinem şi un acumulator de rezervă. Vă garantăm că vom surprinde cele mai frumoase cadre la cel mai înalt nivel.

În cele maxim 60 minute de filmare/fotografiere brută le putem împărţi pe parcursul a maxim 3 ore de prezenţă a noastră la eveniment sau locaţie în care vom surprinde cele mai spectaculoase cadre, pe care vi le vom da în fornat digital.
Suprinde-ţi invitaţii cu o filmare cu drona de ultima generaţie DJI PHANTOM 4 PRO, care are următoarele carateristici:
– Timp de zbor – 30 de minute / acumulator
– Rază de acţiune – 7 km
– Viteză maximă – 20 m/s
– Video – 4K
– Raza senzorilor – 30 de metri
– Sistem de obstacole – 5 direcţii

Preţul este de 750 lei/h

O filmare cu drona este în orice situaţie, cu totul deosebită.

Dar o filmare la nuntă cu drona cum o fi?

Noi spunem că este cu totul excepţională! Dar nu suficientă! Imaginile suprinse cu drona pot lega foarte bine firul epic al unui montaj de nuntă.
Modul prin care surprindem imaginile nu este decât unul din elementele ce contribuie la conceptul de nuntă. Filmarea cu drona la nunta a luat o amploare uriaşă pe piaţa serviciilor video din România.

Totul îmbinat la montaj cu o perspectivă aeriană, are ca rezultat un film al nunţii impresionant, cu secvenţe unice ce nu pot fi realizate prin altă metodă, completând astfel, magistral, amintirile pentru o viaţă.